The People Office

Ultimate People Skills Academy

Voor mensen die impact willen

BOEK EEN GRATIS ONTWIKKELGESPREK

Haal meer uit jezelf

The People Office heeft een missie: Wij willen mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Jij bent een professional. Je werkt met mensen en teams. En je wil een grote stap voorwaarts zetten in je ontwikkeling. Je wil leren hoe je mensen, teams en organisaties kunt verbinden met elkaar, en met hun doel. Je wil jezelf blijven uitdagen en verdiepen.

En dat kan! Ja, echt, jij ook. Leren naast je drukke baan en leven. Waar en wanneer je wil, in je eigen tempo, maar zeker niet alleen. The People Office selecteerde speciaal voor professionals zoals jij A-kwaliteit onlineopleidingen, assessments en coaching. Voor mensen die meer uit anderen, en ook uit zichzelf willen halen.

Online leren

Je wil je ontwikkelen, als professional en als mens. Je wordt gelukkig van nieuwe dingen leren. Goed nieuws! Kennis is er in overvloed. Maar je tijd is kostbaar.

En dat is waarom online-programma’s zo gaaf zijn. Gerenommeerde trainers en coaches die voor jou al het voorwerk hebben gedaan. Trainingen hebben samengesteld die je op het lijf zijn geschreven. Gebaseerd op het beste dat er op hun gebied te vinden is, ontdaan van onnodige ballast, aangevuld met onmisbare skills uit andere vakgebieden.

Online leren betekent: toegang tot je trainer en je medecursisten gedurende de hele looptijd van het programma en meestal voor eeuwig toegang tot alle kennis, zodat je je blijvend kunt verdiepen.

Blijf trainen

Nieuwe vaardigheden leren en je brein en je mindset ontwikkelen, het is allemaal net zo belangrijk als sporten.

Het is goed voor je gezondheid, je energie, je geheugen en je humeur en daarmee voor de wereld.

Stel jezelf leerdoelen, denk na over je ontwikkelplan, regel feedback en mogelijkheden om te oefenen.

Blijf in beweging en blijf leren. Blijf groeien om licht te kunnen brengen in je omgeving, thuis en in je werk.

Wil je advies?
Boek een gratis afspraak!

Click to Schedule an Appointment

Ultimate People Skills Academy

Je wil je mens-vaardigheid verbeteren om anderen te kunnen helpen in hun werk en werkrelaties. De hoogwaardige trainingen van The People Office bieden je alle kennis en tools die jij nodig hebt.

De trainers van The People Office werken systemisch en holistisch, vanuit overvloed en mogelijkheden. Elk mens (jij ook!) bezit unieke vaardigheden en de wereld heeft ze nodig. Vertrouw daarop en ga aan de slag met je ontwikkeling.

Leren bij The People Office betekent bereid zijn om na te denken over jezelf. Want hoe meer jij bereid bent om persoonlijke vraagstukken en casussen in te brengen, hoe diepgaander je leerervaring zal zijn en hoe groter de impact op jezelf en je omgeving.

Superskills

Superskills zijn vaardigheden die jij naast je vak ontwikkelt, waar je steeds beter in wordt, omdat het je energie geeft. Iedere professional zou minstens twee superskills moeten hebben.

Het zou toch fantastisch zijn als jij de kwaliteit van het werk in je omgeving kunt verbeteren, omdat je weet hoe dat moet? Omdat je weet dat het kan. Omdat je weet dat JIJ het kan?

Hoe werkt het?

Je wil superskills leren bij The People Office

Kies het programma dat bij je past. Meld je aan door op de prijs-knop te klikken en te betalen. Je ontvangt direct een factuur. Kies ook meteen je bonus en ontvang na afloop van je traject een certificaat van deelname.

We helpen je graag!

Weet je niet zeker welk programma het beste bij je past? Boek dan een gratis adviesgesprek met ons en kies zelf je tijdstip. Liever eerst een factuur en daarna de betaling of heb je andere vragen? Mail ons op post@thepeopleoffice.nl.

Zeer geschikt voor jou

Als je als professional toe bent aan een flinke stap in je werk en in je persoonlijke leven.

Als je zuinig bent op je tijd en energie, of dat wil leren, en alleen genoegen neemt met het beste.

Als je de ambitie hebt om daadwerkelijk verschil te maken in de omgeving waarin je werkt.

Als je op zoek bent naar constructieve feedback en daar de waarde ook van inziet.

Als je in staat bent jezelf te laten zien in een groep, of dat wil leren.

De 6 garanties van The People Office

De beste trainers in hun vakgebied
Ze hebben ruime ervaring met complexe vraagstukken, hebben alles zelf uitgetest en meegemaakt en zijn doorlopend bezig met hun persoonlijke ontwikkeling.

Je ontwikkelt superskills
Voor iedere professional is het belangrijk om bijzondere vaardigheden te ontwikkelen, die je onderscheiden van anderen en die je impact nog groter maken.

Holistische opleidingen
Alle opleidingen overstijgen individuele vakgebieden. Je leert precies datgene wat je nodig hebt om je superskill te ontwikkelen, zonder informatie overload.

24/7 toegang tot de stof
Je kunt ieder moment starten. Alles is beschikbaar voor jou, ook nadat je alle modules hebt ontvangen. Je krijgt regelmatig updates en bonussen in je academie.

Gratis persoonlijk advies
Als je nog niet weet welke opleiding of welke vorm het beste bij je past, dan ben je van harte welkom om een gratis persoonlijk adviesgesprek te boeken.

Certificaat van deelname
Een tastbaar bewijs van de inspanning die je hebt geleverd om je vaardigheden op een hoger niveau te brengen of je een nieuwe vaardigheid eigen te maken.

Wil je advies?
Boek een gratis afspraak!

Click to Schedule an Appointment