21st century
skills pack

Creëer jouw eigen maatwerk pakket

BOEK EEN GRATIS INTAKEGESPREK

Wil jij meer impact?

21st century skills zijn niet meer weg te denken in het leven van kennisprofessionals. Omdat de meeste problemen waar je voor staat niet meer simpel zijn en samenwerking met anderen vragen.

Er is in feite zoveel te leren, dat veel kennisprofessionals niet goed weten waar te beginnen, terwijl ze vaak wel een jaarlijks ontwikkelbudget krijgen van hun werkgever.

“Sharpen the saw”, zegt Stephen Covey

Waar gaat het over?

 

21st century skills is een verzamelnaam voor vaardigheden die je nodig hebt om samen met anderen complexe problemen te kunnen oplossen.

Denk bijvoorbeeld aan ontwerpen, kritisch denken, systeemdenken, probleemoplossing, stakeholder management, effectief communiceren en creativiteit.

Daarnaast gaan 21st century skills over mindset, je vak beheersen, je rol begrijpen, zelfvertrouwen, je plaats durven innemen, kunnen omgaan met de onveiligheid van het niet van te voren al weten, te durven leren met je team, voor het bord kunnen gaan staan, tekenen.

Voorbeelden van leervragen

Hoe werkt het?

De intake

Boek een gratis intake van 60 minuten, dan onderzoeken we de rollen die je hebt in je werk, de context waarbinnen je werkt, waar je naar toe wilt en wat het meest interessant is voor jou om te leren.

Let op:
Heb je vragen? Heb je een ander persoonlijk budget? Liever eerst een factuur? Wil je een in-company training met je team?
E: post@thepeopleoffice.nl | T: 06 – 1233 8894.

Het maatwerkpakket

Na het intakegesprek ontvang je een schriftelijk voorstel voor een pakket dat bij jou en je budget past. Dit pakket kan bestaan uit online lessen, inspirerende video’s, persoonlijke coachcalls, meditaties, etcetera. Als je akkoord bent bestel je het pakket.

Het pakket is volledig digitaal en voor jou op ieder gewenst moment te volgen. Heb je coachcalls in je pakket, dan plan je zelf je afspraak.

Heel geschikt voor:

✓ Managers

✓ Projectmanagers

✓ Product owners

✓ Business analisten

✓ Scrum masters

✓ HRM’ers

In welke situaties:

✓ Je organisatie werkt in teams

✓ Je weet niet waar je moet beginnen

✓ Je hebt nog ontwikkelbudget over

✓ Je organisatie is in transitie

✓ Je wil meer impact

✓ Je werkt te hard

Mastery is key.

De 6 super skills van The People Office

Consultancy
Wij luisteren naar de vraag, verkennen de context, stellen de juiste vragen en komen met passende oplossingen, zodat jouw organisatie een geweldige plek wordt om te werken.

Training
Wij selecteren de beste trainers om jouw beste mensen te helpen hun superskills nog verder te ontwikkelen. Trainers die zelf de beste zijn en voortdurend reflecteren en bijleren.

Projectmanagement
Wij implementeren veranderingen in afstemming met alle stakeholders. Dat doen we energiek, gecontroleerd en integer en met een passend communicatieplan.

Ontwerp
We ontwerpen je organisatie structuur en de bijbehorende HR structuur. Waar nodig ontwkkelen we HR instrumenten die energie geven. Wat niet meer helpt mag weg.

Teamcoachen
Met teamcoaching leren we teams om zelforganiserend te worden, met een doelgerichte en effectieve aanpak. Daarnaast staan we scrum masters bij in hun ontwikkeling.

Samenwerken
Wij houden van de juiste mens op de juiste plek. Zo ook als het gaat om de match van een consultant of projectmanager met een specifiek probleem of een bepaalde organisatie.

Ervaringen uit het netwerk:

Je hebt me onwijs geïnspireerd en me aan het denken gezet.

Katinka

HR Director

Heel goede kwaliteit en zeer deskundig.

Anoniem

Consultant

Leuk en interessant! Dank daarvoor.

Patricia

Consultant

Je doorziet zaken snel, snapt wat er moet gebeuren en fixt het dan gewoon.

Marianne

Sr HR Business Partner

Superinteressant. Druk bezig met aantekeningen maken 😉

Yvonne

Consultant

Bedankt, ik vond het interessant en inspirerend. Stof tot nadenken!

Annemarie

HR adviseur

Dank voor je authenticiteit en eerlijkheid! Ik waardeer het dat je echt met mensen begaan bent, in elk geval met mij. Ik heb veel geleerd en zal nog vaak aan deze periode terugdenken.

Remco

Manager HRM

Super mooie inzichten Jolanda, dank.

Martin

HR Business Partner

Bedankt voor de waardevolle informatie!

Gerlinde

HR Business Partner