Organisatieadvies

Voor organisaties die een
sterke basis willen

Wil jij meer uit je medewerkers halen?

Wij geloven, dat professionals die het beste uit zichzelf kunnen halen en managers die de hiërarchie los kunnen laten en naast hun teamleden kunnen gaan staan, garant staan voor succes. In beide gevallen hebben we het hierbij over persoonlijk leiderschap.

Wij weten hoe je een organisatie inricht, hoe leiderschap werkt en welke HR-systemen helpen. Een cultuur verandert alleen met een aansprekend doel, voorbeeldgedrag van de leiding, de juiste vaardigheden en een structuur die helpt.
Wij denken mee, geven advies, implementeren de verandering, trainen en coachen.

Durf te leiden

Je wil dat je medewerkers initiatief nemen. Of misschien noem je het eigenaarschap.

In ieder geval wil je dat ze iets dóén, actie ondernemen, gaan helpen om je visie te realiseren, in plaats van maar af te wachten wat er gebeurt.

Dan heb jij wat te doen, als je de baas bent.

eenvoud, energie en impact

Waar begin je?

Het lijkt een inkopper
maar als je weet wie je wil zijn als organisatie
dan weet je ook hoe je je organisatie moet inrichten
en welke kennis en vaardigheden je nodig hebt.

Vereenvoudig je processen,
pas je HR instrumenten aan,
en perfectioneer de vaardigheden in je organisatie.

Wij helpen je daar graag bij,
met advies, projectmanagement, training en coaching.

T 06 – 1233 8894 | M post@thepeopleoffice.nl

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in het verder brengen van bedrijven. Wij verstevigen de basis van de organisatie, zodat je klaar bent voor verdere groei, of je nu wel of niet agile werkt.

Dat doen wij door de structuur, de vaardigheden en de onderlinge communicatie te verstevigen. Daarnaast ondersteunen wij HR afdelingen die meer willen betekenen voor hun organisatie.

De 6 super skills van The People Office

Consultancy
Wij luisteren naar de vraag, verkennen de context, stellen de juiste vragen en komen met passende oplossingen, zodat jouw organisatie een geweldige plek wordt om te werken.

Projectmanagement
Wij implementeren veranderingen in afstemming met alle stakeholders. Dat doen we energiek, gecontroleerd en integer en met een passend communicatieplan.

Ontwerp
We ontwerpen je organisatie structuur en de bijbehorende HR structuur. Waar nodig ontwikkelen we HR instrumenten die energie geven. Wat niet meer helpt mag weg.

Training
In onze trainingen kunnen professionals hun superskills verder ontwikkelen. Als trainer zijn we voortdurend in ontwikkeling, reflecteren we en leren we bij.

Coaching
Vanuit expertise en ervaring coachen we leiders die te maken krijgen met informeel leiderschap, teamdynamiek en weerstand bij verandering.

Samenwerken
Wij houden van de juiste mens op de juiste plek. Zo ook als het gaat om de match van een consultant of projectmanager met een specifiek probleem of een bepaalde organisatie.

 

Wat klanten zeggen:

Jolanda has a talent for recognizing and pointing out the human dynamics in a group. This with the talent to clarify the situation helped us to identify the problem and take the appropriate measures.

Bert van Vugt

Jolanda is een getalenteerde en daadkrachtige HR professional met een sterk bedrijfskundig inzicht. Zowel in een advies- als managementrol weet ze haar sturende capaciteiten goed in te zetten. In de jaren dat wij samengewerkt hebben heeft haar kennis en inzicht een inspirerende werking gehad. Ze voegt waarde toe door met haar analytisch vermogen complexe situaties te herkennen en tot oplossingen te komen. Haar humor en betrokkenheid maken het een genoegen om met en voor haar te werken!

Annemarie Noltes

Om als iemand “van buiten” twee werelden bij elkaar te brengen, en dat terwijl beide werelden stevig in beweging zijn, daar is wat voor nodig! Petje af voor wat jij voor elkaar hebt gekregen.

Jochem Kragten

In the period I worked with Jolanda we went through major organizational changes. Jolanda proved capable of taking ownership from HR perspective balancing people interest with business interest. She also implemented various people development tools made available by our corporate HR group. A high energetic and very dedicated HR professional.

Jos Lammerts

Jolanda is gemakkelijk toegankelijk op ieder gespreksniveau, duidelijk en helder in haar communicatie, zeer snel in het oppakken van gedeelde informatie en no nonsense in houding en uitstraling.

Ingrid Leijn

Ik waardeer in jou dat je zo ontzettend gas kan geven! Je doorziet zaken snel, snapt wat er moet gebeuren en fixt het dan gewoon. En zeker in deze dynamische omgeving is dat een topprestatie, dank je wel!

Marianne

Dankzij jou zijn we een team geworden en is de bijdrage van HR aan de veranderingen in de organisatie veel effectiever.

Anoniem

© 2018 The People Office | Blauwe Hof 6141 | 6602 ZL Wijchen | 06 – 1233 8894 | post@thepeopleoffice.nl | KvK 63236591