The People Office
21st century skills

Pepijn Nicolas

Leer groepen meenemen in slimmer samenwerken

Kickstart Event
Leer Faciliteren

Faciliteren is een superskill voor consultants, scrum masters, agile coaches, business analisten en projectmanagers, waarmee je tijd en energie van je stakeholders maximaal benut.

Op vrijdagmiddag 5 juni 2020 geeft YouFacilitate in Utrecht dit unieke event, waarop je de eerste stap zet om van superwaarde te worden voor jouw omgeving.

Pepijn Nicolas leert je de basis van faciliteren, zodat jij direct met jouw stakeholders aan de slag kunt.

Wat gaan we doen?

Deze superleuke oefenmiddag geeft jou een ervaring die hoogstwaarschijnlijk heel anders is dan wat je tot nu toe op trainingsdagen hebt meegemaakt. Bij Pepijn geen PowerPoint met een praatje, je gaat meteen zelf flink aan de slag! Hard werken met veel plezier. We beginnen om 14:00 uur en gaan door tot 17:30 uur.

Samen op weg met praktijkopdrachten, afgewisseld met kleine blokjes instructie, theorie en onderlinge uitwisseling en Pepijn leert je een paar eenvoudige technieken om beter samen te werken. Je oefent en helpt elkaar verder. En op spannende momenten helpt Pepijn je om de eerste drempel overwinnen. Hoe spannend!

Je viert deze eerste stap met een borrel aan het einde van de dag.
Ben je na deze middag enthousiast geworden en wil je verder leren? Dan kun je je aansluitend inschrijven voor de opleiding.
Heb je vragen? Mail naar post@thepeopleoffice.nl of bel 06 – 1233 8894

Over de trainer

Leer faciliteren

Pepijn Nicolas

Pepijn Nicolas

Op mijn 19e was ik vakbondsbestuurder.
Op mijn 26e leidde ik een groot onderzoek naar schulden van ontwikkelingslanden en op mijn 30e was ik een van de leiders van een wereldcoalitie die 120 miljard schuldkwijtschelding onderhandelde.

Daarna werd ik consultant bij KPMG. Op een interne training leerde ik niet wat een facilitator doet, maar dat ik er al een was. Het was een soort thuiskomen. Ik snapte ineens waarom ik al op zoveel bijzondere plekken was gekomen. Ik kreeg gewoon vaak snel voor elkaar dat iedereen samen aan hetzelfde doel ging werken.

Verder:
Geboren in 1968. Sociaal en Institutioneel Econoom met psychologie en sociologie. Voetbal, dans, zeilen, zingen en ik bemoei me altijd wel met iets dat ik maatschappelijk belangrijk vind.

Zeer geschikt voor jou als:

je meer wilt weten over het faciliteren van groepsprocessen en op zoek bent naar een supergave kennismaking met faciliteren, waarin je meteen kunt oefenen en direct met bruikbare handvatten naar huis gaat.

Zeer geschikt voor jou als:

je meer wilt weten over het faciliteren van groepsprocessen en op zoek bent naar een supergave kennismaking met faciliteren, waarin je meteen kunt oefenen en direct met bruikbare handvatten naar huis gaat.

Ongeacht je positie kun je leiderschap nemen in de kwaliteit van iedere samenwerking.

Bekijk een impressie van de workshop