Iedere dag 10 minuten leren

The People Office

Een jaar lang iedere dag inspiratie

Zoek jij inspiratie?

Je wilt je verdiepen. Leren. Hebt behoefte aan zingeving. En je hebt het druk. Razend druk. Je zoekt af en toe wel op internet naar kennis en diepgang. Maar hoeveel onzin moet je door om iets zinnigs te vinden? En dus blijft er alleen dat vage gevoel over: dat je iets mist.

Hoe heerlijk zou het zijn als je gewoon elke dag kunt beginnen met een klein momentje van inspiratie? Speciaal voor jou selecteerden wij de meest bijzondere, intelligente en inspirerende korte video’s. Pareltjes. Elke dag één. 365 dagen per jaar. Onverwachte inzichten die je kijk op een situatie een verrassende wending kunnen geven.

Blijf leren, gewoon omdat het kan.

10 minuten leren

Je verlangt naar kennis, meer diepgang, wilt verrast worden door nieuwe inzichten. En het ligt allemaal voor het oprapen. Gewoon op het internet. Duizenden geleerde, inspirerende en verrassende mensen die hun kennis delen.

Wij hebben ze voor jou gevonden: een selectie van het allerbeste. Ontvang een dagelijkse korte video, die jouw gedachten even op een ander spoor kan zetten. Inzicht en inspiratie biedt.

Hoe werkt het?

Iedere dag 10 minuten leren

Je ontvangt een jaar lang iedere morgen om 5:00 uur een e-mail met een YouTube video tot ongeveer 5 minuten (maximaal 10 minuten als het écht heel interessant is) en een vraag.

Iedere 7e dag is een rustdag en krijg je in plaats van een video een rake afbeelding.

Taal

Just so you know: De meeste video’s zijn in het Engels.

Waarom zou je?

Natuurlijk kun je zelf ook video’s zoeken. Alles is gewoon te vinden. Het kost je alleen ongelooflijk veel tijd om de echt korte en energieke video’s te vinden die je aandacht vasthouden en waar je echt iets van leert.

De kracht van 365 dagen zit hem vooral in het moment dat je een video in je inbox vindt, die je helpt bij waar je op dat moment mee bezig bent. En dat gebeurt vaker dan je denkt.

Meer weten? Lees hier onze blog.

© 2019 The People Office | Blauwe Hof 6141 | 6602 ZL Wijchen | 06 – 1233 8894 | post@thepeopleoffice.nl | KvK 63236591