Fitch Assessment

Eigenschappen- en waardentest

Voor ontwikkeling en selectie

JA, IK WIL GRAAG DE TEST DOEN

Krijg meer inzicht in jezelf

Waar krijg je energie van? Waar word je blij van? Wat voor invloed heeft jouw kracht op anderen, en hoe vullen anderen jou aan? Hoe kun je je leven zo gaan inrichten dat je de dingen doet die je wil doen? Zodat je effectiever en gelukkiger wordt in je werk en in je persoonlijke leven.

Fitch staat voor ‘Fit’ en ‘Match’, een assessment om te ontdekken waar jouw talenten liggen en wat je drijfveren zijn. Om zo jouw eigen unieke richting te kunnen bepalen. Een mooie start voor een leven vanuit energie.

Waarom Fitch

Er zijn veel assessments op de markt en overal is wat voor te zeggen, afhankelijk van het doel dat je wil bereiken, de kwaliteit die je voor ogen hebt en de investering die je bereid bent om te doen.

Het Fitch assessment onderscheidt zich omdat het complex gedrag op een eenvoudige manier inzichtelijk maakt.

Het geeft weer hoe je bent en hoe dat er voor anderen uitziet en het legt duidelijke relaties tussen je eigenschappen en je waarden en (indien gewenst) de rol die je vervult.

Fitch vertaalt jouw input naar een helder beeld, zodat je inzicht krijgt in waar jouw energie ligt, waar jouw energie weglekt en waar jouw ontwikkelenergie ligt.

Over de coach

Fitch

Wendy Tacoma

Wendy Tacoma

Wendy Tacoma is coach, trainer en opsteller. Zij helpt mensen om het leven te leiden dat ze diep van binnen willen leiden.

Zij helpt je weer in verbinding te komen met je innerlijke wijsheid, zodat je het leven van binnen naar buiten kunt gaan leven, zoals het bedoeld is.

Het is haar missie om jou weer aan het stuur te zetten in plaats van het systeem waar je langzaam onderdeel van bent geworden, of de angst voor te kort. Om jou in je ware potentieel te laten leven, in volle verbinding met jezelf en je omgeving.

In het Fitch gesprek kijken jullie samen naar de richting waarin jij je kunt ontwikkelen, precies passend bij wie jij bent.

Wil je advies?
Boek een gratis afspraak!

Click to Schedule an Appointment

Waarom een test

Het is er allemaal al. Je hebt alles al in huis om verder te komen. Met het Fitch assessment ga je op onderzoek uit in jezelf.

Vaak ken je je eigen krachten niet. Je bent zo aan jezelf gewend. Je denkt dat iedereen over jouw unieke talenten beschikt.

En waarom word je zo moe van bepaalde zaken, of waarom loop je steeds tegen bepaald gedrag van anderen op.

Met het Fitch assessment leggen we jouw kracht bloot en leggen we de basis voor een concreet actieplan.

Drie vragenlijsten

De Fitch Methode wil een compleet beeld van mensen schetsen, vanuit deze holistische manier van werken zijn er drie vragenlijsten samengesteld:

Een vragenlijst van 128 vragen die betrekking hebben op je gedrag. Je maakt steeds een keuze op basis van twee stellingen, zo snel en intuïtief mogelijk.

Een vragenlijst die betrekking heeft op wat je belangrijk vindt. Je verdeelt steeds 10 punten over 4 stellingen. Ook hier bestaat geen goed of fout, je intuïtie is leidend.

Een aantal onderzoeksvragen, deze zijn bedoeld voor wetenschappelijk onderzoek. Op basis van geanonimiseerde groepsdata doet Fitch onderzoek naar de rol van persoonlijkheid in werkbevlogenheid. Deelname aan deze vragenlijst is vrijwillig en wordt enorm op prijs gesteld.

Ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling is een reis waarin je op zoek gaat naar de kern van wie je bent, wat je drijft en wat je gelukkig maakt.

Als je je bewust bent van je krachten en kwaliteiten dan kun je de uitdagingen zoeken die echt bij jou passen.

Als je je bewust bent van je kwetsbaarheden, kun je alert zijn in moeilijke situaties.

Persoonlijke ontwikkeling gaat over het vinden van de plek die bij jou past.

Kracht x energie

Stel je voor: Al jouw sterke kwaliteiten gekoppeld aan alle eigenschappen waar je energie van krijgt.
Dat is waar persoonlijke ontwikkeling over gaat.
Het Fitch assessment helpt je te ontdekken welke gedragsstijlen en eigenschappen je energie geven en welke je energie kosten.
Het helpt je om te versterken wat werkt, en achter te laten wat je niet (meer) nodig hebt.
Het geeft je inzicht in de rollen die het best bij je passen.
Zodat je kan gaan leven op een manier die jou op het lijf is geschreven.

Investering

Werkt jouw werkgever met Class? Klik dan op onderstaand logo om dit assessment te boeken.

Wil je advies?
Boek een gratis afspraak!

Click to Schedule an Appointment

Hoe werkt het?

Het Fitch assessment

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur de link naar de online vragenlijst, die je op elk moment kunt invullen.

Vervolgens krijg je een uitnodiging voor een gesprek van ongeveer 1,5 uur met Wendy. Daarna krijg je een uitgebreid schriftelijk rapport, waarin je alles op je gemak kunt nalezen.

Na ongeveer een maand neemt Wendy contact met je op om eventuele vragen met je te bespreken. Het doel is dat je inzicht krijgt in waar je energie van krijgt en wat jou, of jouw omgeving energie kost, zodat jij kunt groeien.

Team assessment

De Fitch analyse leent zich uitstekend om teams te gaan begrijpen. Boek een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Alle teamleden krijgen een uitnodiging om de online vragenlijst in te vullen, een persoonlijke terugkoppeling en een uitgebreid schriftelijk rapport.

In een interactieve workshop krijgt het team vervolgens inzicht in de kracht van de groep. Zij leren hoe ze elkaar onderling aanvullen en hoe de groep gezamenlijk tot betere resultaten kan komen.

De 6 garanties van The People Office

De beste trainers in hun vakgebied
Ze hebben ruime ervaring met complexe vraagstukken, hebben alles zelf uitgetest en meegemaakt en zijn doorlopend bezig met hun persoonlijke ontwikkeling.

Je ontwikkelt superskills
Voor iedere professional is het belangrijk om bijzondere vaardigheden te ontwikkelen, die je onderscheiden van anderen en die je impact nog groter maken.

Holistische opleidingen
Alle opleidingen overstijgen individuele vakgebieden. Je leert precies datgene wat je nodig hebt om je superskill te ontwikkelen, zonder informatie overload.

24/7 toegang tot de stof
Je kunt ieder moment starten. Alles is beschikbaar voor jou, ook nadat je alle modules hebt ontvangen. Je krijgt regelmatig updates en bonussen in je academie.

Gratis persoonlijk advies
Als je nog niet weet welke opleiding of welke vorm het beste bij je past, dan ben je van harte welkom om een gratis persoonlijk adviesgesprek te boeken.

Certificaat van deelname
Een tastbaar bewijs van de inspanning die je hebt geleverd om je vaardigheden op een hoger niveau te brengen of je een nieuwe vaardigheid eigen te maken.

Wil je advies?
Boek een gratis afspraak!

Click to Schedule an Appointment