De Nieuwe Ondernemer

Bas Smeets

Van werk naar passie

BOEK EEN GRATIS AFSPRAAK

Denk jij aan voor jezelf beginnen?

Eén ding weet je zeker: je wil een ander soort leven. Eigen baas worden. De touwtjes in eigen hand. Je hebt alleen geen idee hoe. Hoe zet je de eerste stap, wat ga je doen en hoe ga je daarmee genoeg geld verdienen? Vragen die allemaal leiden tot de kernvraag: hoe vind jij jouw PASSIE. Er is zoveel informatie, er zijn zoveel mogelijkheden, haken en ogen, het is niet gek dat je moeite hebt om de knoop door te hakken.

Je hebt gewoon hulp nodig, iemand die je laat zien wat jij kunt DOEN om je dromen te verwezenlijken. Vanuit kracht en niet vanuit angst. Welke stappen je NU al kunt zetten. Want je kunt dit. Iedereen kan dit. Kansen zien en pakken, het idee loslaten dat zekerheid gelijk staat aan geluk. Alleen jij kan bepalen waar je echt gelukkig van wordt. Wij helpen je!

Over de trainer

De Nieuwe Ondernemer

Bas Smeets

Bas Smeets

Ik leer mannen en vrouwen die op zoek zijn naar energie, voldoening en zingeving om hun eigen unieke bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld en daarmee meer te verdienen. Dat is namelijk mijn passie, mijn eigen unieke bijdrage, zoals ik het noem.

Mijn eigen zoektocht naar passie en ‘mijn ding’ heeft me op een langdurig pad van zelfonderzoek gezet. Coaching, Psychologie, NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, Spiritualiteit, Reiki, Sjamanisme en het creatie proces volgens de Quantumfysica zijn thema’s waarin ik me constant verder blijf ontwikkelen.

Uiteindelijk heb ik gebaseerd op mijn ervaring De BeFirst Methode gecreëerd om binnen 3 maanden jouw unieke bijdrage in jezelf te ontdekken en dit vol vertrouwen om te zetten naar werk dat je meer energie, meer voldoening en meer geld oplevert.

De BeFirst Methode

Een DO-HAVE-BE mindset helpt niet
Van veel mensen is de mindset: ik moet eerst dingen DOEN, dan HEB ik resultaat en daarna, als ik uiteindelijk slaag BEN ik gelukkig. Ik noem dit DO-HAVE-BE. Ze plaatsen geluk aan het einde. Maar wat ben je dan tot die tijd? Ongelukkig? En heb je dan de juiste mindset en de juiste energie en motivatie om aan je eigen nieuwe business te gaan werken?

First BE
En daarom beginnen we met BE, je ‘what & why’, het ontdekken van jouw echte Passie, jouw eigen unieke bijdrage om de wereld een mooiere plek te maken. Want daar komt echte voldoening vandaan. Een stuk zingeving. BE gaat over in je kracht staan, een duidelijke visie voor je leven hebben, omgaan met emoties, NU gelukkig zijn, het creëren van je eigen werkelijkheid en het aanleren van de juiste ondernemersmindset.

Then DO
DO gaat over business planning, verdienmodellen, strategie, marketing, implementatie en het opschalen van je business. In deze fase leer je jouw business zo op te zetten dat je opereert vanuit jouw kern en een systeem hebt dat precies de juiste klanten aantrekt waar jij mee wilt werken.

DE NIEUWE ONDERNEMER is het programma voor de BE fase. MASTER ENTREPRENEUR is het programma voor de DO fase.

De 7 online modules

1

Wie ben jij

We gaan terug naar de kern van wie je bent. Wat is je oude verhaal? Wat als je dat loslaat, leert jezelf niet meer te identificeren met de rollen die je speelde in je leven, wat blijft er dan over? Wat zijn je echte drijfveren? We gaan diep naar binnen om bewust te maken waar je je nu wellicht nog niet bewust van bent. Dit is de basis van alle volgende stappen.

2

Omgaan met onzekerheid

We zetten een nieuwe stevige basis voor jezelf neer. Zekerheid is een basis behoefte. We zoeken het vaak buiten onszelf in plaats van in onszelf, terwijl de wereld onvoorspelbaar is. Een succesvol ondernemer kan goed omgaan met onzekerheid en onverwachte gebeurtenissen. Daarom werken we aan je zelfbeeld, zelfvertrouwen en mentale veerkracht.

3

De Passie Test

Voor de Passie Test gebruiken we een bekende methode, die al door honderdduizenden mensen getest is en waar ik een eigen draai aan heb gegeven, die hem nog krachtiger maakt. We gaan in kaart brengen wat jouw Top 5 Passies zijn, zodat jij weet wat jouw leven ideaal zou maken.

4

Jouw unieke bijdrage

Deze module gaat over het ontdekken van jouw eigen unieke bijdrage. Waar ben jij voor bestemd? Wat zijn jouw eigen unieke talenten en vaardigheden? Via een duidelijke stap-voor-stap methode creëer jij jouw eigen statement: Wat is jouw unieke bijdrage om de wereld een betere plek te maken en waar je meer mee gaat verdienen?

5

Van idee naar business

Dit is het begin van je nieuwe toekomst. We maken een duidelijk implementatie plan om jouw Passies, alles wat we tot nu toe ontdekt hebben en wat met jou resoneert te gaan testen in de praktijk. Je werkt daarnaast aan een missie & visie voor je bedrijf, aan je ideale klant en je ontdekt jouw ‘Big Idea’ waardoor je aanbod uniek is.

6

Je overtuigingen

Hoe werkt het bewustzijn en hoe creëer je je eigen realiteit? Denk aan de Law of Attraction, maar dan uitgelegd vanuit wetenschappelijk oogpunt. Je leert hoe je brein betekenis geeft aan de wereld, hoe bewustzijn de basis is van alle creatie en hoe aantrekkingskracht echt werkt. Daarnaast werk je aan het oplossen van oude beperkende overtuigingen.

7

Geld in je bedrijf

Deze module gaat over jou als nieuwe ondernemer. We hebben het over geld, soorten inkomen, het verschil tussen een werknemer en werkgever mindset, focus & productiviteit en we maken een begin met de positionering van jezelf en je bedrijf, zodat je precies de juiste klanten gaat aantrekken.

Na 7 modules

  • Voel je dat je je JOUW DING gevonden hebt en heb je een diep vertrouwen in jezelf.
  • Kijk je vol vertrouwen naar de toekomst met een visie waar je volledig achter staat.
  • Heb je een concreet en goed doordacht plan om straks in je eigen tempo, wanneer jij er klaar voor bent, de overstap te maken van idee naar de praktijk.

Alle verandering begint met een beslissing

Deze opleiding is heel geschikt voor jou:

✓ als je al langer nadenkt over ooit voor jezelf starten

✓ als je er klaar voor bent maar niet weet waar te beginnen

✓ als je ideeën nog niet concreet zijn en je niet weet hoe te kiezen

✓ als je helemaal klaar bent met werken voor een baas

✓ als je heel graag wil maar vooral risico’s ziet

Deze opleiding is niet heel geschikt voor jou:

✓ als je niet over jezelf wil nadenken

✓ als je voor een baas werken gewoon fijn vindt

✓ als je geen tijd vrij kunt of wilt maken om na te denken

✓ als je vindt dat je het eigenlijk zelf moet kunnen

Doe je mee?

De BeFirst Methode werkt ook voor jou, ook al heb je nu nog helemaal geen idee wat je wilt en waar je moet beginnen.

Ben je al gestart als dienstverlenend ondernemer en is je omzet lager dan € 100.000 per jaar terwijl je heel hard werkt?

In het Master Entrepreneur Intensief programma leer je alles wat je nodig hebt over marketing en de juiste business mindset.

Zeer geschikt voor jou als:

je al langere tijd denkt dat je voor jezelf zou willen beginnen maar niet goed weet waar je moet beginnen en inspiratie en begeleiding zoekt.

Zeer geschikt voor jou als:

je als professional al (startend) ondernemer bent en nog te weinig kennis hebt van marketing en sales en je wil meer inkomsten en meer vrije tijd.

Zeer geschikt voor jou als:

je niet alleen op zoek bent naar begeleiding om te beginnen maar ook direct daarna aan de slag wil met het neerzetten van je bedrijf.

Zeer geschikt voor jou als:

je al langere tijd denkt dat je voor jezelf zou willen beginnen maar niet goed weet waar je moet beginnen en inspiratie en begeleiding zoekt.

Zeer geschikt voor jou als:

je als professional al (startend) ondernemer bent en nog te weinig kennis hebt van marketing en sales en je wil meer inkomsten en meer vrije tijd.

Zeer geschikt voor jou als:

je niet alleen op zoek bent naar begeleiding om te beginnen maar ook direct daarna aan de slag wil met het neerzetten van je bedrijf.

Wil je advies?
Boek een gratis afspraak!

Click to Schedule an Appointment

Hoe werkt het?

De Nieuwe Ondernemer

Zodra je je hebt aangemeld krijg je direct toegang tot de eerste module, de besloten Facebook groep, het forum en je ontvangt de planning van de Live webinars. Binnen de Faceboekgroep en op het forum kun je vragen stellen en brainstormen met Bas en de andere deelnemers.

In de online Mastermind Sessie beantwoordt Bas eerst algemene vragen. Daarna splitsen we op in mastermindgroepjes van 4-5 deelnemers, die bij elkaar passen.

Heb je vragen? E: post@thepeopleoffice.nl | T: 06 – 1233 8894.

Master Entrepreneur Intensief

Weet je al wat je wil gaan doen en wil je leren hoe je jezelf in de markt zet? In dit programma krijg je gedegen les in marketing en business mindset in de videolessen van Nisandeh Neta van Open Circles onder begeleiding van Bas.

Van Baan naar Business

Wil je meteen doorpakken? BE en en meteen daarna DO? Dan begin je met De Nieuwe Ondernemer, schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel en ga je direct door met Master Entrepreneur Intensief.

Bonus

Boek jij deze high level training bij The People Office?
Dan mag je na aanmelding kiezen uit één van de volgende bonussen:

Een boek uit onze aanbevelingen

The People Office

Hoe maak je een projectplanning

Jolanda Strijbos

365 dagen iedere dag
10 minuten leren

The People Office

De 6 garanties van The People Office

De beste trainers in hun vakgebied
Ze hebben ruime ervaring met complexe vraagstukken, hebben alles zelf uitgetest en meegemaakt en zijn doorlopend bezig met hun persoonlijke ontwikkeling.

Je ontwikkelt superskills
Voor iedere professional is het belangrijk om bijzondere vaardigheden te ontwikkelen, die je onderscheiden van anderen en die je impact nog groter maken.

Holistische opleidingen
Alle opleidingen overstijgen individuele vakgebieden. Je leert precies datgene wat je nodig hebt om je superskill te ontwikkelen, zonder informatie overload.

24/7 toegang tot de stof
Je kunt ieder moment starten. Alles is beschikbaar voor jou, ook nadat je alle modules hebt ontvangen. Je krijgt regelmatig updates en bonussen in je academie.

Gratis persoonlijk advies
Als je nog niet weet welke opleiding of welke vorm het beste bij je past, dan ben je van harte welkom om een gratis persoonlijk adviesgesprek te boeken.

Certificaat van deelname
Een tastbaar bewijs van de inspanning die je hebt geleverd om je vaardigheden op een hoger niveau te brengen of je een nieuwe vaardigheid eigen te maken.

Wil je advies?
Boek een gratis afspraak!

Click to Schedule an Appointment

Wat klanten zeggen:

Toen ik je voor het eerst aan de telefoon had en je manier van praten en luisteren hoorde, gaf mij dat gelijk vertrouwen. Ook al was de investering een hoop geld voor mij. Ik had veel onzekerheid, geen duidelijke richting qua werk en voelde veel onrust in mijzelf.

Mijn ervaring met de coaching was inspiratievol, informeel en heel prettig. Ik kon helemaal mezelf zijn, daardoor voelde ik mij gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd. Mijn onrust is veel minder, ik weet waar mijn kracht ligt en heb een stuk vertrouwen en geduld gekregen. Ik heb meer rust in mijn lichaam. Heb duidelijkheid over waar ik naar toe wil werken, wat ik leuk vind, waar mijn waarden liggen en weet dat ik nou gewoon moet ‘doen’.

Ik heb veel eyeopeners gehad, veel dingen geleerd waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en waardoor ik veel meer nieuwe mogelijkheden ben gaan zien, terwijl ik eerder vooral een tunnelvisie had.

Wat ik mooi vind is dat wat jij me geleerd hebt ook heel erg aansluit bij wat ik bij mijn Zen meditatie leer.

Mensen die vast zitten in hun baan, die vaak willen maar niet doen of niet goed kunnen omgaan met hun energie raad ik zeker aan met jou te werken. Je pakt het zowel nuchter als menselijk aan, met gevoel en gericht op de individuele persoon.

Dustin

Voordat ik startte met het coachings-programma van Bas wist ik niet hoe ik van de negatieve gedachten in mijn hoofd af kon komen. Dankzij de NLP-oefeningen en groepscoaching leerde ik nieuwe technieken om hier bewust mee om te gaan.

Daarnaast heb ik een missie en een concreet actieplan met doelen opgesteld en wist binnen één maand al grote stappen te maken. Door concrete doelen op papier te zetten had ik focus en bereikte ik al in korte tijd de helft van mijn doelen. Het was bijna magisch! Dank je wel Bas!

Carine

Door jouw coaching ben ik me dat meer en meer bewust geworden en ben ik nu lekker onderweg om vanuit kansen te werken, omdat er meer is in het universum dan je denkt.

Een hele fijne zin die ik regelmatig van jou terug haal is: maar Mike, er is zoooo veel geld in de wereld, en jij hoeft er maar een fractie van te hebben. Én, als je buiten gebaande paden gaat, komt je altijd weer nieuwe kansen tegen, waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Blijven bewegen dus.

Mike

Deze training heeft me erg veel inzicht gegeven en ik vind het bijzonder om te zien met hoeveel enthousiasme Bas dit werk doet. Geïnspireerd door zijn eigen verhaal is hij oprecht begaan met de doelen van de mensen die hij helpt. Aanrader!

Kees

Ik volgde je al meer dan een jaar en voordat ik investeerde wilde ik wel eerst zeker zijn dat je authentiek bent. Er zijn bij mij in die tijd dingen gebeurd waardoor ik dacht ‘ik weet echt niet meer welke kant ik op moet’ en toen dacht ik bij mezelf ‘ik doe het gewoon’ en doe mee aan je training.

De training was voor mij een eyeopener om duidelijk te krijgen wat de prioriteit in mijn leven moet zijn. Ik vind het concept, de oefeningen en de groepssessies heel goed. Het is wel veel nadenken en in het begin dacht ik ‘ik krijg dat allemaal niet klaar die opdrachten’, maar uiteindelijk kwam de klik en vielen de puzzelstukjes op hun plaats, wat een heerlijk gevoel van rust opleverde.

Ik ben nu veel meer in balans en weet steeds beter waar ik naar toe wil en hoe mijn empathische kant in te zetten bij het helpen van volwassenen en kinderen. Ik raad de training vooral aan aan mensen die in een baan zitten die een sleur is geworden en die niet weten welke richting ze op willen gaan.

Mieke

Ik ben superblij jouw 3-maanden traject gevolgd te hebben. Heeft mij enorm geholpen om helder te krijgen wie ik ben, waar ik voor sta en wat belangrijk voor me is. Hierdoor werd mijn statement helder en kon ik mijn bedrijfsdoelen en -subdoelen voor 2018 neerzetten. Dit geeft enorm veel houvast en structuur om stappen te blijven zetten door te bouwen. Thanks Bas!

Herma

Dank voor je inspirerende en interessante video’s. Je komt echt tot de kern van dingen en hebt mij aan het denken gezet. Al enige tijd loop ik rond met twijfel en vragen over wat ik moet doen. Er zit in mij een ongetemde drive en wil om te groeien / leren maar in mijn huidige baan komt maar 10% van die drive tot uiting.

Maarten

Ik heb het webinar gevolgd en dat voelde direct goed. Het coaching programma sprak me aan en ik wist: dit is de juiste persoon die mij kan helpen.

Na 11 jaar werken in de consultancy branche ging ik uit dienst. Dat zorgde in eerste instantie voor angst voor het loslaten van de vertrouwde veilige omgeving op weg naar een nieuw avontuur. Uiteindelijk is die onzekerheid omgedraaid in een totale innerlijke rust van vertrouwen in de toekomst. Coaching heeft mij de kans gegevens eens goed naar mezelf te kijken. Wie ben ik, wat wil ik en daarvoor durven te kiezen. Een nieuwe uitdaging die nauw aansluit bij mijn persoonlijke waarden is nu reeds op mijn pad gekomen waar ik vol vertrouwen mee aan de slag ga.

Wat ik heel waardevol vond is dat je geen persoonlijke mening opdringt maar mij handvaten aanreikt waar ik echt mee verder kan. Ruimte geboden om mijn verhaal te laten horen en mij handvaten gegeven daar iets mee te doen.

John