Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

mei 2019

Professioneel Proces begeleider

mei 23 @ 09:30 - 13:00
Zalen van Zeven, Boothstraat 7
Utrecht,
+ Google Maps
€2090

Dag 4 en laatste dag van de opleiding die is begonnen met het Kickstart Event op 14 februari. Jij weet dat een team om goed en makkelijk te kunnen samenwerken een plek moet zijn waar mensen zich comfortabel voelen. Jij wil dat proces als professional beter kunnen begeleiden, jij wil teams slimmer maken.

Meer weten »

Je Nieuwe Baan

mei 23 @ 20:00 - 21:00
Online
€1033,05

Als je niet op je plek zit, dan ga je wat ons betreft op zoek naar een plek die beter bij je past, naar een andere rol of misschien wel een andere werkgever. Ook dat is persoonlijk leiderschap. Marjolijn Gischler helpt je. Je kunt ieder moment instromen.

Meer weten »

Leiderschapsevent

mei 24 @ 14:30 - 20:00
Drijvende Kracht, Zuidveld 19
Onnen, 9755TK Nederland
+ Google Maps
€847

Op het leiderschapsevent gaan we aan de slag met paardencoaching. Dit is, ook als je niets met paarden hebt, één van de meest effectieve vormen van leiderschapstraining. Je krijgt een haarfijn inzicht in de effecten van jouw leiderschap, ook op non-verbaal niveau.

Meer weten »

juni 2019

Basis Facilitator

juni 6 @ 09:30 - 17:00
Zalen van Zeven, Boothstraat 7
Utrecht,
+ Google Maps
€4495

Dag 2 van de opleiding. Voor als je Professioneel Procesbegeleider hebt afgerond en dat naar meer smaakt. Je wil je echt in het proces specialiseren. Je overweegt van faciliteren je beroep te maken en/of je huidige functie te versterken met diepe proceskennis.

Meer weten »

Oostenrijk HR team retreat

juni 10 - juni 14
Haus Kofler Oostenrijk + Google Maps
Vraag een offerte

Sta je met je HR team voor een grote verandering en wil je een goede start maken? Wil je HR in je organisatie naar een hoger niveau tillen of agile gaan werken? In vijf dagen begeleid ik jullie naar een gedragen ontwerp en een plan van aanpak. 6-12 personen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen