Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

september 2019

Basis Facilitator

september 20 @ 09:30 - 17:00
Zalen van Zeven, Boothstraat 7
Utrecht,
+ Google Maps
€4495

Dag 3 van de opleiding. Voor als je Professioneel Procesbegeleider hebt afgerond en dat naar meer smaakt. Je wil je echt in het proces specialiseren. Je overweegt van faciliteren je beroep te maken en/of je huidige functie te versterken met diepe proceskennis.

Meer weten »

oktober 2019

Basis Facilitator

oktober 10 @ 20:00
Online
€4495

Tweede webinar bij de opleiding. Voor als je Professioneel Procesbegeleider hebt afgerond en dat naar meer smaakt. Je wil je echt in het proces specialiseren. Je overweegt van faciliteren je beroep te maken en/of je huidige functie te versterken met diepe proceskennis.

Meer weten »

Leiding geven aan je klant, opdrachtgever en community

oktober 11 @ 09:30 - 17:00
Landgoed Rhederoord, Parkweg 19
De Steeg, Nederland
+ Google Maps
€12.497

Dit is een van de zes trainingsdagen van het High Impact Jaarprogramma van Marieke van Ginkel, waarin je moeiteloos leert leiden, ook als je niet de baas bent. Je kunt ieder moment instromen en starten met de online modules en de coachcalls. Wil je meer informatie? Plan een afspraak met de link onder Gegevens.

Meer weten »

Basis Facilitator

oktober 30 @ 20:00
Online
€4495

Derde webinar bij de opleiding. Voor als je Professioneel Procesbegeleider hebt afgerond en dat naar meer smaakt. Je wil je echt in het proces specialiseren. Je overweegt van faciliteren je beroep te maken en/of je huidige functie te versterken met diepe proceskennis.

Meer weten »

november 2019

Kickstart event Leer Faciliteren

november 1 @ 14:00 - 17:30
Zalen van Zeven, Boothstraat 7
Utrecht,
+ Google Maps
€75

Er hoeft er maar 1 op te staan en het hele proces loopt beter, zegt Pepijn Nicolas. Hij faciliteert bijeenkomsten op hoog niveau en is een natuurtalent. Hij wil zoveel mogelijk mensen opleiden om samenwerken leuker en effectiever te maken. Kom naar het event en maak kennis met procesbegeleiding.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen